مرحله ۱
وارد اکانت پرودایرکت خود شوید و در صفحه داشبورد روی دکمه ساخت دستور جدید کلیک کنید.

مرحله ۲
در صفحه ساخت دستور جدید روی استوری ریپلای هوشمند کلیک کنید.

مرحله ۳
در صفحه جدیدی که باز میشود یک نام برای این دستور خود انتخاب کنید. دقت کنید این نام به مخاطبان شما نمایش داده نخواهد شد و صرفا برای نمایش در لیست دستورات شماست.
سپس روی تأیید و ادامه کلیک کنید.

مرحله ۴
در صفحه بعدی میتوانید تعیین کنید این دستور برای یک استوری مشخص فعال شود یا تمام استوریهای شما. برای جلوگیری از تداخل دستورهای استوریهای مختلف، همیشه توصیه میکنیم یک استوری مشخص از لیست استوریهای خود در این مرحله انتخاب کنید.
دقت کنید در این لیست فقط استوریهایی که هنوز فعال هستند نمایش داده میشوند و دستوری که برای یک استوری مشخص میسازید، تا زمانی که آن استوری فعال است کار میکند.

مرحله ۵
در صفحه بعدی میتوانید یکی از شرطهای فعالسازی را انتخاب کنید. شرط فعالسازی مشخص میکند این دستور در چه شرایطی اجرا شود.

به طور مثال اگر میخواهید ریپلایهای دقیقا برابر کلمه «لینک» منجر به ارسال پاسخ توسط این دستور شوند، باید گزینه «متن دقیقاً برابر کلیدواژه زیر باشد» را انتخاب و در بخش کلیدواژهها کلمه مورد نظر خود را تایپ کنید.

نکته: در صورتی که در مرحله قبلی استوری مشخصی را انتخاب کرده باشید، حتی میتوانید از لیست شرط فعالسازی، گزینه «با هر ریپلای روی استوری فعال شود!» را انتخاب کنید!
پس از وارد کردن کلید واژه های خود، روی «تایید و ادامه» کلیک کنید.

مرحله ۶
در این مرحله با زدن دکمه افزودن اقدام جدید میتوانید اقدامهایی که بعد از دریافت ریپلای مورد نظر باید توسط پرودایرکت انجام شود را تعیین کنید.

از آنجایی که ریپلای استوری در دایرکت شما دریافت میشود، تمام اقدامهای این دستور هم در دایرکت مخاطب انجام میشوند. به طور مثال با انتخاب گزینه «الزام به فالو کردن» میتوانید قبل از ارسال سایر پیامها مخاطب را مجبور به فالو کردن پیج خود کنید، با انتخاب گزینه «ارسال پیام متنی» در پاسخ به ریپلای او یک پیام متنی ارسال کنید یا حتی با انتخاب گزینه «ارسال پیام دکمهدار» پیامی با چند دکمه برای او بفرستید!

مرحله ۷
دقت کنید در پاسخ به یک ریپلای مخاطب شما میتوانید حداکثر یک شرط فالو و تا پانزده پیام دلخواه در دایرکت (پیام متنی یا دکمهدار یا موارد دیگر) برای او ارسال کنید و ترتیب این اقدامها به انتخاب خودتان است.
در نهایت با زدن دکمه تأیید نهایی و ذخیره، دستور شما ایجاد شده و آماده استفاده خواهد بود.

